ХИРА ВЕТ пробиотик

ХИРА ВЕТ пробиотик
ХИРА ВЕТ пробиотик има широк антимикробни спектар на тешко излечиве патогене бактерије, а такође испољава и специфичан имуномодулаторни ефекат што у комбинацији са антимикробним дејством обезбеђује коришћење ХИРА ВЕТ пробиотика као замену за употребу антибиотика у превенцији и лечењу тешко излечивих цревних инфекција код животиња.

ХИРА ВЕТ пробиотик
ХИРА ВЕТ пробиотичка култура је дизајнирана и тестирана у Лабораторији за молекуларну микробиологију, Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство Универзитета у Београду и у условима фарме, у Центру за развој и производњу, Ветеринарске станице "Кокер". Резултати ових тестова су показали да ХИРА ВЕТ пробиотик има изузетан пробиотички потенцијал заснован на имуномодулацији и елиминацији патогених бактерија.

ХИРА ВЕТ пробиотик
ХИРА ВЕТ пробиотик представља нову, јединствену пробиотичку комбинацију бактерија млечне киселине које спадају у групу генерално безбедних бактерија и улазе у састав нормалне цревне микрофлоре. Због свог безбедног састава може да се користи и за бремените животиње, чиме се подиже имунски статус животиње, а стечени имунитет се преноси на младунце који су стога здравији и брже напредују.

ХИРА ВЕТ пробиотик
ХИРА ВЕТ пробиотик је течни ферментисани пробиотички напитак у коме су бактерије метаболички активне, број и преживљавање бактерија у производу је стабилно, а своје пробиотичко дејство испољавају истог момента чим се нађу у цревима.